Mimar Sinan Anaokulu
MİMAR SİNAN MAH. 1171 SK. NO 27 MERKEZ / ERZİNCAN

VİZYON

Okulumuz, çatısı altındaki herkesin değerli bir unsur olduğuna inanan, her gün daha iyiye ulaşmak için çaba sarfeden, bireylerin her türlü düşüncesine değer veren ve bu amaçla çalışmalarını sürdüren bir kurum olmak, Öğrencilerin; bedensel,zihinsel,psikomotor,dil,sosyal ve duygusal bütün gelişim alanlarında gelişimlerini kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en üst düzeyde gerçekleştirmesi için gerekli olan eğitim ortamlarını hazırlamak, öğrencilerimizin kendi kişiliklerini daha iyi anlamalarını sağlayan, problemlerine çözüm yolları bulmada onları kendi kendilerine yeter duruma getiren, öğretmenlerimizin çağdaş ve demokratik öğretim ilke ve yöntemlerini özümseyerek öğrence merkezli eğitim yapmalarını sağlayan, okul öncesi eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda belirlediği hedeflere ulaşmaya çalışan bir eğitim ve öğretim yuvasıdır.

MİSYON

Mimar Sinan Amaokulu Müdürlüğü olarak anaokulumuzun misyonu 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimizin,eğitim ve öğretim ortamlarını düzenlemek onların bilgi ve beceri yönünden güçlenmelerini, kendine güvenen, kendini yenileyebilen, sorgulayabilen, araştıran, inceleyen, öğrenmeyi bilen bireyler olarak kendi geleceklerine yön verebilecek düzeye gelmelerini sağlamaktır.

OKULUMUZ; E-Twinning okulu Eko Okul Okullarda Orman Beslenme Dostu Okul

İkili

İl merkezine uzaklık 3 km.

Mimar Sinan MAH. 1171. sok. 4 nolu sağlık ocağının 100 m. aşağısında

Okulumuzda e-twinning,eko okul, okullarda orman projeleri yürütülmektedir