Bilim Şenliği eTwinning Projesi

Kuruculuğunu okulumuz müdürü Zehra BULUT"un yaptığı,okulumuz öğretmeni Leyla DAĞ öğretmenimizin  yürüttüğü ve ülkemizin diğer şehirlerinden katılan öğretmenlerle beraber yürüttükleri

BİLİM ŞENLİĞİ(SCIENCE FESTIVAL) PROJESİ

Her yaştan çocukla keyifli ve öğretici vakit geçirebileceğiniz deneyler hazırlanması ve birbirlerimizle paylaşmamız hem bilgimizi hem de arkadaşlığımızı pekiştirecektir. Günümüz teknolojisinde tablet ve telefonlardan zamanını etkin biçimde kullanmasını ve ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilmesini öğrenen çocuklar, yetişkinlerle yapacağı bu deneyler sayesinde bilime olan merakını pekiştirebilir ve yaşadığı dünyayı belki daha iyi anlayabilir. Okula başladığı anda yapacağı deneylere de bir yakınlık hissedecektir. Aynı şeyler olmasa bile önceden deney yapmış olması onu okula daha erken ısındırabilme amacı ile yapılmaktadır.